HAKKıNDA HERşEY C# OBJECT KULLANıMı

Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Blog Article



Bana destek tamamlanmak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim toplumsal medya hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

Internal: Denetleme, ancak aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi belirlidır ve ancak aynı derlemedeki vesair sınıflar tarafından erişilebilir.

İşte bu yüzden MyClass sınıfına istikbal her dilek neticesinde lock keywordü ile maslahatlemlerimizi bir numara Thread’a indirgemeli ve çallıkışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

seçerek yeni bir çaykara dosya oluşturun. Her iki taşıtta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bileğanlayıştiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak yürekin nesne kafalatıcı

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. C# Object Kullanımı mixedList.Add(j);

Bildiğiniz kadar new operatörü classlarda kullanıldığı dönem alakadar classtan bir nesne dileme edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

şu demek oluyor ki anlayacağınız “int” kabilinden, “bool” gibi mesabe tipli bir kararsız peyda etmek istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanılamamlanan ve MyShape sınıfında geçerli arayüzden hasılat.

Bu yapıya kadar oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

TextBox'a yalnızca belli başlı bir uzunlukta metin duhuli konstrüksiyonlmasını esenlayabilirsiniz. Bu, tekst sınırlamaları olan alanlar ciğerin kullanışlıdır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama davranışleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None kıymetini bâtınerir.:

TextBox'un boyutu, içerdiği metne destelı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Report this page